de Filippijnen - Scholen voor Nederlands Leren


Nederlands leren om te integreren in de Nederlandse maatschappij d.m.v een inburgeringscursus, voor je werk of gewoon omdat je het leuk vind een nieuwe taal te leren. In het buitenland vind je verschillende aanbieders om Nederlands te leren. Sommigen zijn erkende taalinstituten maar je vind er ook kleine Nederlandse schooltjes en zelfs online aanbieders.

De meeste aanbieders hebben een op maat gemaakte manier om je te helpen Nederlands te leren. Informeer direct bij de aanbieders om te controlen of de aangeboden methode past bij jouw uiteindelijke doel.

Wil je Nederlands leren voor het inburgeringsexamen of wil je een meer specifieke cursus speciaal gericht op jouw werk? Ben je klaar om Nederlands te leren? Kijk dan naar de onderstaande aanbieders in de Filippijnen.

Nederlands leren in de Filippijnen.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het engels en Tagalog voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in de Filippijnen voor de aanvraag van een MVV visum.

Asian Center for Foreign Languages
Individual Instruction, Corporate Training, Translation, Interpretation, Language Testing & Assessments 1406-B West Tower, PSE Center (Tektite) Ortigas Center, Pasig City Manilla 633-0722 / 633-0712

The Bridge Language Institute
17.N Burgundy Corporate Tower,Sen. Gil Puyat Ave. - Makati City, Philippines
Phone: 632 8563585 -Fax: 632 8563220

Center for Multicultural Studies, Inc
Language Instruction in major foreign languages - Group Class, Center for Multicultural Studies, Inc. - DCL House 4/F 2598 Manchas St.Brgy. Sta. Cruz, Makati City - Tel/Fax Nr.: (02) 898-37-18

Dutch Embassy in de Filippijnen
Nederlandse Ambassade in de Filippijnen