Guatemala - Scholen voor Nederlands Leren


Nederlands leren om te integreren in de Nederlandse maatschappij d.m.v een inburgeringscursus, voor je werk of gewoon omdat je het leuk vind een nieuwe taal te leren. In het buitenland vind je verschillende aanbieders om Nederlands te leren. Sommigen zijn erkende taalinstituten maar je vind er ook kleine Nederlandse schooltjes en zelfs online aanbieders.

De meeste aanbieders hebben een op maat gemaakte manier om je te helpen Nederlands te leren. Informeer direct bij de aanbieders om te controlen of de aangeboden methode past bij jouw uiteindelijke doel.

Wil je Nederlands leren voor het inburgeringsexamen of wil je een meer specifieke cursus speciaal gericht op jouw werk? Ben je klaar om Nederlands te leren? Kijk dan naar de onderstaande aanbieders in Guatemala.

Nederlands leren in Guatemala.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Spaans voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Guatemala voor de aanvraag van een MVV visum.

Prive Lerares Esther
Mijn naam is Esther. Ik heb mijn Master studie (Algemene Cultuurwetenschappen) aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Ik ben geboren in Nederland maar woon sinds vier jaar in Guatemala Stad. Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring in het geven van Nederlandse les (om het inburgeringsexamen te halen en/of de taal te leren). Ik heb veel geduld en mijn leerlingen slagen over het algemeen met goede resultaten. Ik heb vooral ervaring in het geven van les aan Spaanstaligen, maar ik spreek ook vloeiend Engels.

Dutch Embassy in Guatemala
Nederlandse Ambassade in Guatemala