Israel - Scholen voor Nederlands Leren


Nederlands leren om te integreren in de Nederlandse maatschappij d.m.v een inburgeringscursus, voor je werk of gewoon omdat je het leuk vind een nieuwe taal te leren. In het buitenland vind je verschillende aanbieders om Nederlands te leren. Sommigen zijn erkende taalinstituten maar je vind er ook kleine Nederlandse schooltjes en zelfs online aanbieders.

De meeste aanbieders hebben een op maat gemaakte manier om je te helpen Nederlands te leren. Informeer direct bij de aanbieders om te controlen of de aangeboden methode past bij jouw uiteindelijke doel.

Wil je Nederlands leren voor het inburgeringsexamen of wil je een meer specifieke cursus speciaal gericht op jouw werk? Ben je klaar om Nederlands te leren? Kijk dan naar de onderstaande aanbieders in Israel.

Nederlands leren in Israel.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Engels voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Israel voor de aanvraag van een MVV visum.

Prive Lerares Sanderijn
Ik heet Sanderijn, ben afgestudeerd te ‘s Gravenhage, Nederland, waar ik het Diploma Nederlands, Engels, Frans en Duits behaalde. Tot op heden weid ik mij aan het verrijken van mijn talenkennis. Als taaldocente Nederlands, Engels en Frans voor anderstaligen in Israel met ruim 18 jaar ervaring geef ik prive-les ter voorbereiding van het inburgeringsexamen in het buitenland.
Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek vloeiend Engels, Hebreeuws, Duits en Italiaans. Het liefst geef ik les aan Frans-, Engels- of Hebreeuws-taligen.

Dutch Embassy in Israel
Nederlandse Ambassade in Israel